با تردمیل زمان، سرعت و شیب تحت اختیار شماست. این سه عنصر در تمرینات استقامتی بسیار موثر هستند.
در تمرینات استقامتی، بدن در بازه زمانی طولانی عملکرد خود را نشان می دهد.
البته ورزشکاران ورزشهای استقامتی، بهتر است در روزهایی که تمرینات هوازی ندارند، تمرینات قدرتی انجام بدهند.
تردمیل وسیله ای مناسب هم برای تمرینات استقامتی و هم قدرتی است.
وقتی می خواهید استقامتی کار کنید، شیب دستگاه را برروی 1 درصد بگذارید. سپس 5 دقیقه آرام بدوید تا بدن گرم بشود.
آنگاه سرعت را به 8 کیلومتر برسانید و باز هم 5 دقیقه بدوید. در مرحله بعدی سرعت را تا عدد 9.5 بالا ببرید و 9 دقیقه بدوید.
پس از این مرحله سرعت را تا 8 کاهش بدهید و باز هم 5 دقیقه بدوید. در مرحله آخر برای سرد کردن بدن، 5 دقیقه با سرعت بین 8 تا 5 به دویدن ادامه بدهید.
هر چقدر ورزشکار حرفه ای تر باشد می تواند زمان ها را افزایش بدهد. اما سرعت بیش از 9.5 کیلومتر به درد کار استقامتی نمی خورد.
در مورد ورزشکاران تازه کار بهتر است برنامه ای سبک تر از آنچه گفته شد داشته باشند. یعنی برنامه ای شبیه به یک پیاده روی ساده که معمولا با سرعت 4 کیلومتر در ساعت است. گاهی سرعت را به 7 کیلومتر برسانند و دوباره به 4 کیلومتر برگردند و تا 30 دقیقه ادامه بدهند.
وقتی شما وسیله ای مانند تردمیل را در اختیار دارید دیگر بهانه هایی مثل بدی هوا، بی امنیتی، تاریکی، وقت نداشتن و... مانع فعالیت های ورزشی شما نمی شود.
یک ورزشکار مبتدی باید به تدریج قدرت مفاصل و بافت های همبند خود را افزایش بدهد. بنابراین هر چقدر سطحی که روی آن می دود نرم تر و انعطاف پذیرتر باشد کمتر آسیب می بیند. تردمیل به دلیل دارا بودن سطح پوششی مناسب ایمنی و سازگاری مورد نظر را ایجاد می کند. ضمن اینکه دستگاه تردمیل به ورزشکار غیر حرفه ای کمک می کند گام های نرم و کار آمدتری بردارد. گام های نوسانی و نادرست ممکن است به پای ورزشکار اسیب جدی برساند. تردمیل به اصلاح گام ها کمک می کند.
کاربرانی که می خواهند وزن کم کنند می توانند از صفحه مانیتور دستگاه خود اطلاعات با ارزشی مانند مقدار کالری سوزانده شده و... را کسب کنند.