حداکثر وزن قابل تحمل تردمیل، یکی از فاکتورهایی است که در هنگام خرید این دستگاه هوازی می بایست به آن دقت داشت. وزن قابل تحمل برای دستگاه به عوامل گوناگونی بستگی دارد که یکی از آن ها بدنه می باشد. بدنه اکثر تردمیل های موجود در بازار از جنس آلومینیوم مقاوم ساخته می شود؛ اما برخی از تردمیل ها از جنس فولاد می باشند که مقاومت دستگاه را بالا می برد و در عوض وزن آن را سنگین می کند.
یکی دیگر از فاکتورهایی که بر روی تحمل وزن دستگاه تاثیر می گذارد، قدرت موتور است؛ برخی از تردمیل های که قدرت موتور بالایی دارند تا وزن بیش از 150 کیلوگرم را تحمل می کنند. هر چه تحمل وزن دستگاه بیشتر باشد بزرگ تر و محکم تر است؛ به همین علت تردمیل های باشگاهی در مقایسه با تردمیل های خانگی هم بزرگ تر هستند و هم وزن بیشتری را متحمل می شوند.تردمیل خانگی می بایست متناسب با وزن کاربرانی که تمایل دارند از دستگاه استفاده کنند، انتخاب بشود. قدرت موتور در قیمت تردمیل تاثیر به سزایی دارد؛ به طوری که می توان گفت قیمت تردمیل بر اساس قدرت موتور آن سنجیده می شود.
معمولاً قدرت موتور این دستگاه از 1 اسب بخار تا 7 اسب بخار متغیر است. قدرت موتور نیروی لازم برای حرکت تسمه تردمیل را فراهم می کند و با علامت اختصاری HP نشان داده می شود که به دو صورت میانگین و پیک محاسبه می گردد. در روش میانگین قدرت موتور در حالت میان بار محاسبه می شود؛ ولی در حالت پیک بالاترین قدرت خروجی موتور محاسبه می گردد.
تردمیل های خانگی معمولاً به موتور DC مجهز هستند که با جریان مستقیم برق کار می کند؛ ولیکن تردمیل های باشگاهی اکثراً با برق AC کار می کنند که همان برقی متناوب شهری است. موتور AC بازدهی بیشتری نسبت به جریان برق دارد و می توان به صورت مدام از دستگاه استفاده نمود؛ اما در عوض تردمیل هایی که با این نوع موتور کار می کنند گران قیمت تر هستند، سیستم کنترل پیچیده تری دارند و سر و صدای بیشتری نسبت به انواع خانگی ایجاد می کنند.
بهتر است حداکثر وزن قابل تحمل برای تردمیل 10 الی 20 کیلوگرم بیشتر از وزن کاربرانی باشد که از دستگاه اسثفاده می کنند؛ زیرا در هنگام دویدن ضربات شدیدی توسط پای کاربر به سطح دستگاه وارد می شود و در صورتی که تحمل وزن تردمیل بالا باشد در برابر این ضربات شدید دوام می آورد و عمر طولانی تری خواهد داشت.
حداکثر سرعت تردمیل به توانایی و آمادگی جسمانی کاربر بستگی دارد؛ اما معمولاً سرعت دستگاه بیشتر از آن چیزی است که کاربران معمولی بتوانند از حداکثر آن استفاده کنند. افراد حرفه ای باید به این موضوع توجه داشته باشند؛ در بیشتر مواقع افراد با سرعت 3 الی 7 کیلومتر در ساعت دستگاه تمرین انجام می دهند. سرعت اغلب تردمیل ها بیش از 10 کیلومتر در ساعت است.
ابعاد تسمه، ابعاد غلطک، جنس و ضخامت تسمه نیز در حداکثر وزن قابل تحمل تردمیل تاثیرگذار هستند. برای مثال اگر شما در خانواده ای هستید که سنگین ترین عضو خانواده که قصد دارد با تردمیل ورزش کند 100 کیلوگرم وزن دارد؛ بهتر است تردمیلی بخرید که قدرت موتور آن بیش از 2 اسب بخار بوده و بیشینه تحمل وزن دستگاه حدود 120 کیلوگرم باشد.
مجهز بودن به ضربه گیرهای مختلف نیز کارآیی دستگاه را بالا می برد. ضربه گیر کف مانع ایجاد سر و صدا و مزاحمت برای دیگران می شود. بعضی دیگر از ضربه گیرها مانند ضربه گیر SDS از مفاصل، عضلات و ستون فقرات ورزشکار محافظت می کنند و مانع آسیب وارد شدن به این نواحی می شوند. این نوع ضربه گیر باعث انعطاف پذیری سطح تسمه می شود. معمولاٌ تردمیل هایی مجهز به این گونه ضربه گیرها هستند که دارای شیب برقی باشند. بر روی تردمیل 3 فاکتور زمان، شیب و سرعت در اختیار کاربر قرار دارد که با افزایش هر یک از این 3 عنصر می تواند سطح تمرین را افزایش بدهد و قدرت بدنی خود را بالا ببرد.