09122648409
سبد خرید 0
>> >>
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
جستجو بر اساس سازنده
کالا برای:

اسکی فضایی

مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

اسکی فضایی ( الپتیکال ) یکی از بهترین و مفید ترین وسایل ورزشی برای کاهش وزن می باشد این وسیله عملکردی مانند دوچرخه ثابت و تردمیل دارد. در ورزش با الپتیکال به دلیل اینکه همواره پاهای شما بر روی پدال این دستگاه قرار دارد بنابراین ضربه به کف پا و مفاصل وارد نمی شود، در نتیجه این وسیله به هیچ عنوان برای مفاصل مضر نمی باشد. در اسکی فضایی بالاتنه و پایین تنه با هم ورزش می کنند پس تاثیر ورزش خود را بر روی تمام اجزاء بدن می توانید مشاهده کنید. الپتیکال یکی از بهترین وسایل ورزشی موثر بر روی قلب و عروق می باشد از این رو بسیاری از پزشکان این وسیله ورزشی را به مردم توصیه می کنند. به دلیل مکانیکی بودن اسکی فضایی و در نتیجه نیاز نداشتن به نیرو برق می توان از این وسیله در هر کجا استفاده کرد.

فروشگاه هایپر جیم یکی از برترین و بزرگترین عرضه کننده انواع اسکی فضایی ( الپتیکال ) از معتبرترین برندهای جهان در کشور عزیزمان ایران می باشد. تمامی محصولات فروشگاه هایپر جیم از جمله اسکی فضایی ( الپتیکال ) عرضه شده در این فروشگاه دارای گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر می باشد.

اسکی فضایی یا الپتیکال (Elliptical) یکی از به‌خصوص‌ترین دستگاه‌های هوازی است. سوای طراحی و ظاهر آن، که از حیث ظاهر هم دستگاهی جذاب است که نظر را جلب می‌کند، به‌خصوص بودن یا ویژه بودن آن به این سبب است که در میان دستگاه‌های هوازی این وسیله بیش از دیگر دستگاه‌ها قسمت‌های گوناگون بدن و عضله‌ها را به صورت اختصاصی درگیر می‌کند. اگر قیاسی از این حیث بین اسکی فضایی و دوچرخه ثابت و تردمیل انجام شود، این ادعا بیشتر نمایان می‌شود. البته درست است که هنگام استفاده از تردمیل تمامی بدن فعال است، اما اگر بیشتر توجه کنید، به‌صورت اختصاصی، این الپتیکال است که روی عضله‌های خاصی فشار وارد می‌کند. وگرنه بدیهی است که هنگام دویدن با تردمیل، تمام بدن فعالیت می‌کند، اما اینکه بر کدام یک از عضله‌ها تمرکز دارد، بحث دیگری است. بررسی‌ای که در ادامه کرده‌ایم، شاید در نظر شما برای خرید الپتیکال یا استفاده از آن در باشگاه تاثیر بسزایی داشته باشد.

زمانی که ورزشکار با الپتیکال کار می‌کند، تقریباً تمام بدن، و به بیان دقیق‌تر، سه قسمت از ‌مهم‌ترین بخش‌های بدن به‌صورت کلی (پاها، عضلات مرکزی و شانه و بازو) درگیر فعالیت و تحرک می‌شود. جلوتر توضیح خواهیم داد که کدام یک از این نواحی با گروه عضلانی خود، به‌علاوۀ عضله‌های کوچک‌تر، از فعالیت با الپتیکال تاثیر می‌گیرند و اثرگذاری مشخص‌تری را نشان می‌دهند. نام عضله‌هایی که درگیر می‌شوند دقیقاً کدام است؟ یک‌یک به آن‌ها خواهیم پرداخت.

عضلات درگیر هنگام کار با الپتیکال

Legs یا عضلات پا. اولین عضله‌هایی که وقتی کار با اسکی فضایی را آغاز می‌کنید، درگیر می‌شوند، عضله‌های پاست. حتما می‌دانید که پا شامل عضله‌های بزرگ و بسیاری است. ماهیچه‌های چهارسر ران یا Quadriceps و عضله‌های پشت ساق موسم به Calf بیشترین تاثیر را از کار با دستگاه اسکی فضایی می‌گیرند. نگاهی به حالت قرارگیری روی اسکی فضایی بکنید. بیشترین فشار بر روی دو عضله‌ای است که نام بردیم. به همین خاطر فعالیت با اسکی فضایی این عضله‌ها را تقویت خواهد کرد. البته دامنۀ حرکتی الپتیکال‌ها به گونه‌ای است که باسن نیز متاثر می‌شود و طبیعتاً این عضله‌های بزرگ (سرینی) نیز مشمول تقویت و بهبهود می‌شوند.

 Core یا عضلات مرکزی بدن که شامل عضلات شکمی و کمر می‌شود. این گروه از عضلات می‌تواند مهم‌ترین گروه عضلانی بدن انسان باشد. چراکه وظیفۀ محافظت از مرکز ثقل بدن یعنی ستون فقرات را دارد. عضلات شکمی شامل ماهیچۀ‌ راست شکمی (Rectus Abdominis)، ماهیچۀ عرضی شکم (transversus abdominis)، ماهیچۀ مایل درون و ماهیچۀ مایل بیرون (Internal and external oblique muscles) و عضله‌های عرضی شکم (transversus abdominis) است. هرچه این عضله‌ها تقویت شوند، سفت‌تر می‌شوند و از حجم چربی آن‌ها کاسته می‌شود و پهلوها آب می‌روند. از طرف دیگر، برای آنکه از دردهای شایعی مانند کمردرد پیشگیری کنید، تقویت همین گروه از عضلات شما را از کمردرد در امان نگه خواهد داشت.

Arms که شامل عضلات دست (شامل آرنج و مچ)، بازو و شانه است. زمانی که پاها هنگام عقب و جلو شدن حرکت می‌کنند، تاندون‌های بازو درگیر می‌شوند و کشیدگی‌ای که دستۀ الپتیکال به آن وارد می‌کند سبب فشار به آن می‌شود. از این گذشته، ساختار دستگاه اسکی فضایی به‌گونه‌ای است که عضلات دو سر بازو کار می‌کنند. ساختار این دستگاه سبب می‌شود عضله‌های نام برده دائما درگیر باشند و کار با اسکی فضایی آنها را قدرتمند و ورزیده خواهد کرد.

به این ترتیب مشاهده می‌کنید که الپتیکال دستگاه بسیار کاملی است و تقریباً سرتاسر عضله‌های بدن درگیر کشش و فشار می‌شوند و ناگفته پیداست که تکرار این عمل سبب تقویت آن‌ها می‌شود. اگر توضیحات بالا را خلاصه‌تر و به زبان ساده‌تر بگوییم که عضله‌های درگیر هنگام کار با الپتیکال کدام‌اند، تا در نظر شما برای خرید الپتیکال اثرگذار باشد، می‌شود این:

عضلات سرینی (باسن)

عضلات چهار سر ران (روی ران)

همسترینگ (پشت ران)

ماهیچه ساق پا

ماهیچه‌های سه سر بازو و قفسه سینه

عضله‌های دو سر بازو و پشت

عضلات شکم

الپتیکال در بین دستگاه‌های هوازی از دیگر دستگاه‌ها جدیدتر است. یعنی از ابداع یا اختراع آن مدت زیادی نمی‌گذرد. در سال 2004 بود که نخستین طرحی که به الپتیکال شباهت داشت را یکی از کارکنان شرکت جنرال موتورز کشید و در نهایت سبب تولید این دستگاه هوازی جذاب شد.

انواع الپتیکال کدام‌اند؟

از حیث انواع اسکی فضایی دستگاهی نیست که تفاوت‌های ظاهری آن مشخص‌کنندۀ تفاوتش باشد. هرچه هست به قابیلت‌های داخلی دستگاه برمی‌گردد. از این رو، انواع الپتیکال به مگنتی، الکترومگنتی و ژنراتوری تقسیم می‌شود که مهم‌ترین تفاوت این دستگاه‌هاست. این تفاوت‌ها به نوع تعویض، تنظیم و تغییر مقاومت یا سختیِ پدال زدن در این دستگاه‌ها مربوط است.

الپتیکال مگنتی ساده‌ترین و احتمالاً ارزان‌ترین نوع الپتیکال است. مگنتی بودن یعنی تغییر و تنظیم مقاومت به‌صورت دستی انجام می‌شود و این کار مستلزم آن است که پیچی را برای تغییر مقاومت بچرخانید. این روش آنالوگ‌ترین حالت ممکن برای تغییر مقاومت در تمام دستگاه‌های هوازی است و اسکی فضایی نیز از آن مستثنی نیست.

الپتیکال الکترومگنتی از انواع مگنتی، فارغ از دیگر جزییاتش، فقط دلیل الکترومگنتی بودن، گران‌تر است. در این نوع، مقاومت به‌واسطۀ فشردن دکمه تغییر می‌کند و عموماً تعداد درجه‌های تنظیم‌پذیرش نیز بسیار بیشتر از انواع مگنتی است. علت دیگر بیشتر بودن قیمت الپتیکال الکترومگنتی با این مورد نیز توضیح داده می‌شود. ضمن اینکه در انواع الکترومگنتی، سوای نمایش اطلاعات مرسوم، برنامه‌های ازپیش‌تعیین‌شده نیز وجود دارد و LED بودن نمایشگر هم تفاوت دیگر آن نوع مگنتی است که اغلب از نمایشگرهایی LCD در ساختشان استفاده می‌شود.

آخرین نوعْ الپتیکال ژنراتوری است. تفاوت عمدۀ اسکی فضایی الکترومگنتی و ژنراتوری این است که برق در نوع ژنراتوری درون خود دستگاه و با پدال زدن و کار با دستگاه تامین می‌شود. برخلاف دستگاه‌های الکترومگنتی که برق باید به‌واسطۀ آداپتور از منبع خارجی (برق AC یا شهری) تامین شود. باقی جزییات در نوع الکترومگنتی و الکترومگنتی کاملاً به یکدیگر شباهت دارد. ضمن آنکه قیمت الپتیکال ژنراتوری در قیاس با انواع دیگر به‌واسطۀ وجود ژنراتور گران‌تر است.

انواع گوناگون مدل‌های دستگاه اسکی فضایی را از منظری دیگر هم می‌توان دید: طراحی محور. در برخی از انواع اسکی فضایی می‌بینید که محور در عقب طراحی می‌شود و در برخی دیگر آن محور دایره‌ای‌شکل را نمی‌بینید. چراکه محور به جلو انتقال داده شده و در بخشی از بدنۀ کلی محو شده است. این در حالی است که در نمونه‌های با محور عقب، گویی الپتیکال به دو پاره تقسیم شده است و بدنه‌ای نازک و تخت در میانه آن دو تکه را به هم اتصال داده است. باید اشاره کرد که هیچ تفاوت یا مزیتی بین این دو نمونه از اسکی فضایی نیست و هیچ یک به دیگری برتری ندارد.

اسکی فضایی در میان دستگاه‌های هوازی یکی از فرح‌بخش‌ترین دستگاه‌هاست و کار با آن حس بی‌نظیری را به کاربر منتقل می‌کند. علت نیز در ساختار و طراحی این دستگاه نهفته است که حس و حال اسکی کردن را برایتان تداعی می‌کند. هم‌زمان، سیکلی که پدال‌های این دستگاه طبق آن می‌چرخند، نوع معلق بودن را نیز به کاربر منتقل می‌کند که در کنار حس و حال اسکی کردن، چیزی یگانه و ویژه از آب درمی‌آید. از این منظر، کار کردن با الپتیکال شبیه تردمیل یا دوچرخه ثابت، اسپینینگ یا ایربایک نیست و به کلی چیزی دیگر است که تا خود تجربه‌اش نکنید، متوجه منحصر‌به‌فرد‌ بودنش نمی‌شوید. شاید علت اقبال بسیاری از کسانی که می‌خواهد به ورزش‌های هوازی در خانه یا باشگاه بپردازند، به این دستگاه، تولید همین حس خاص و بی‌رقیب و بدون جایگزین برای آن‌ها باشد.

ادامه مطلب ˅
ارسال نظر
نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()